Alexandra Limage wint de Womed Award


Alexandra Limage van Sprint Transport in Houthalen-Helchteren werd woensdagavond in Brussel uitgeroepen tot winnares van de jaarlijkse Womed Award, een Vlaamse prijs die vrouwelijk ondernemerschap in de kijker plaatst.

De Limburgse ondernemer was een outsider voor de hoofdprijs, maar wist toch de jury te overtuigen met haar verhaal. En dat is opmerkelijk, want Alexandra nam zowat 10 jaar geleden het handelsfonds over nadat het bedrijf Sprint Transport failliet was verklaard. Ze solliciteerde er zelf in 1999 voor administratief medewerker én chauffeur… Lef, doorzettingsvermogen, authenticiteit en open managementstijl waren volgens de jury doorslaggevende argumenten. “Ik zit als een pannenkoek tussen onze mensen. Zo plat is onze organisatie”, aldus de winnares in een eerste reactie.

In de categorie voor de meest beloftevolle jonge vrouwelijke ondernemer, is de Vlaams-Brabantse Lotte Martens de opvolgster van Eef Coolen (Bolster Tuinen). Ze ging onder meer Esther Vandebroek (Grand Events, Hasselt) vooraf.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN