Wat doet de vzw?

De ondernemingsclub OCHH behoudt zijn huidige rol als belangenbehartiger van alle ondernemers in Houthalen-Helchteren. Zo zal onder leiding van de nieuwe voorzitter, Wim Verstraten, het huidige pad verder bewandeld worden en zullen een 5 tal netwerkmomenten per jaar georganiseerd worden. De ondernemingsclub zal ook de goede contacten met de gemeente Houthalen-Helchteren behouden om belangrijke dossiers voor u als ondernemer ook op de agenda te houden.


De vzw Parkmanagement Houthalen-Helchteren zal de samenwerking tussen de ondernemers op Centrum-Zuid en Europark verbreden. Door het centraal aanbieden van bepaalde diensten en voorzieningen willen we niet alleen economische voordelen realiseren voor u als bedrijf maar ook de samenwerking op het bedrijventerrein verduurzamen. Volgende items zullen als primordiaal worden behandeld door de parkmanager:

Aanbieden van ondersteunende facilitaire diensten: Dit is een belangrijk aspect binnen het professioneel parkmanagement. Door op het bedrijventerrein Centrum-Zuid en Europark gericht samen te werken rond bepaalde ondersteunende faciliteiten en gezamenlijk in te kopen, kunnen de deelnemende bedrijven kosten besparen en kan er op een duurzamere manier invulling gegeven worden. De mogelijke diensten die zullen worden uitgewerkt zijn:

  • Energie
  • Afval
  • Beveiliging
  • Etc.

Mede dankzij de schaalgrootte qua aankoop van Quares kan er  gezorgd worden voor een kostendaling, een serviceverhoging, snellere interventietijden en een betere haalbaarheid.
  • Zorg voor de algemene uitstraling: Door het dagdagelijks beheer en de in the field aanwezigheid zorgt de parkmanager voor de netheid en veiligheid op het terrein. Momenteel wordt er bijvoorbeeld volop gewerkt aan het uittekenen van een signalisatieplan voor Centrum-Zuid en Europark.
  • Interne en externe communicatie: De parkmanager zal de ondernemingsclub  ondersteunen bij de organisatie van bedrijfsbezoeken, netwerkmomenten, gastlezingen, infosessies, enz.
  • Ondersteuning inzake duurzaamheid: Om bedrijven systematisch te ondersteunen in hun evolutie naar maatschappelijk verantwoord ondernemen zal de parkmanager informatie aanleveren die de individuele bedrijfswerking kan verduurzamen.
  • Subsidiescreening: De Parkmanager volgt  permanent de verschillende subsidiemogelijkheden op die voor het  bedrijventerrein Centrum-Zuid, en dus ook voor alle bedrijven ter plaatse, nieuwe initiatieven ondersteunen en helpen opzetten.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN