Signalisatie

Aan de toegangen van de bedrijventerreinen Centrum-Zuid en Europark stonden momenteel nog oude informatieborden van de POM Limburg met een industrieplan. Deze infoborden werden in 2014 volledig vernieuwd met een aangepast industrieplan.

Dit project is de eerste fase van een breder signalisatieproject. De vervanging van deze infoborden en het bijplaatsen van een bijkomend infobord langs de nieuwe toegangsweg tot Centrum-Zuid werd uitgevoerd door de firma Maps4industry.In 2de fase zal de volledige signalisatie op de bedrijventerreinen onder de loep worden genomen. Het invoeren van een nieuwe uniforme bewegwijzering vermijdt een wirwar van bedrijfseigen borden langs de wegen. Deze aanpak wordt ondersteund vanuit Vlaanderen en wordt nu op tal van bedrijventerreinen geïmplementeerd.

We zouden u eveneens willen vragen om in uw briefwisseling het nummer van de bedrijfsvestiging (bedrijfsnummer) duidelijk op te nemen zodat uw leveranciers/klanten/bezoekers/… dit nummer kennen en uw bedrijf op een eenvoudige manier kunnen terugvinden.

Mocht u vragen hebben in verband met dit dossier, dan kan u steeds terecht bij de parkmanager Bart De Smedt of de ambtenaar Ondernemen Marc Vervoort op het nummer 011 49 20 00.

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN