ABDIJHOEVE GAAT NA 58 JAAR DE DEUREN SLUITEN

Peter Withofs en Dominique Vanruxt, uitbaters van de gekende horecazaak Abdijhoeve in Houthalen-Helchteren (Kelchterhoef), sluiten op 28 februari dit jaar de deuren. Door gebrek aan familiale opvolging eindigt daarmee 58 jaar bedrijfshistoriek. 
Het was in 1961 dat Louis Withofs zijn horecazaak opende in het Domein Kelchterhoef. De Abdijhoeve bestond toen nog uit stallen met een hooizolder. Withofs bouwde gaandeweg de locatie uit tot één van de grootste en bekendste horecazaken van Limburg. Tussendoor bouwde hij ook De Barrier in Houthalen-Helchteren uit tot een gekend restaurant. 
Zoon Peter Withofs stapte mee in de zaak, nu ook al meer dan 40 jaar geleden. Er kwam een feestzaal bij waar heel veel families en bedrijven uit Midden-Limburg goede herinneringen aan overhouden. Daar komt eind februari een einde aan.
 “Na 58 jaar de zaak met veel passie te hebben uitgebaat, hebben wij er zeer bewust voor gekozen om ons huidig contract niet te verlengen”, vertelt Peter Withofs. “Dit komt omdat er geen opvolging is, want mijn dochter en zoon hebben hun eigen professionele weg gevonden. Stephanie runt haar eigen immokantoor ImmoW, en zoon Olivier is golfprofessional. Wij hebben gedurende 58 jaar steeds een zeer goede relatie gehad met de eigenaar, de gemeente Houthalen en dat geldt nog steeds. Maar op 28 februari houdt het dus op.
” De familie Withofs is tot slot dankbaar voor het trouwe team en de talrijke vaste klanten. “Maar niets is eeuwig, aan alles komt een eind, en zoals ze zeggen. Zoals nu, in schoonheid….”

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN