Extra oproep naar de bedrijven

Daar veiligheid zeer belangrijk is op het industrieterrein doen wij een extra oproep om u aan te sluiten bij de SAAR- Whatsapp groep van het industrieterrein.

Het doel van de Whatsapp groep is om informatie uit te wisselen tussen bedrijven en politie omtrent verdachte omstandigheden die verband houden met de veiligheid op de industriezone. De Whatsapp groep wordt beheerd door de parkmanager die wordt ondersteund door de raad van bestuur van VZW Parkmanagement Houthalen-Helchteren.

 De SAAR-whatsapp groepen zijn geen communicatieplatform om private aangelegenheden in de kijker te zetten zoals een tuinfeest of BBQ. Daarom werken we ook met een inschrijvingsformulier waarbij het toetredende lid duidelijk de voorwaarden kent van welke info er mag gedeeld worden.

Burgemeester Alain Yzermans ondersteunt deze initiatieven met volle overtuiging. Dat bedrijven en overheidsdiensten elkaar versterken door samen te werken aan het verbeteren van de veiligheid, waar er regelmatig overleg plaatsvindt voor bijsturing en verbetering en waarbij de gemeente alsook de bedrijven beroep kunnen doen op de parkmanager om deze samenwerkingen in de juiste vorm te kneden, dat zijn de samenwerkingen die we in de toekomst meer wensen uit te bouwen.

Download algemene voorwaarden + inschrijving Whatsapp SAAR Centrum-Zuid
Download algemene voorwaarden + inschrijving Whatsapp SAAR Europark
Download lidmaatschapsformulier 2018

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN