Dé kans om jouw zeg te doen over de Noord-Zuid! – 2 april

De barslechte Noord-Zuidverbinding is al jaren een bron van frustratie voor onze Limburgse bedrijven en hun werknemers. VKW Limburg en onze lokale ondernemingsclubs strijden al even lang voor een efficiënte oplossing om deze impasse te doorbreken.

Na ettelijke vruchteloze pogingen tot realisatie van deze voor Limburg cruciale verbinding, werd vorig jaar een zogenaamde complex project procedure opgestart. Een grootschalig project, waarin men tracht via een integrale maatschappelijke benadering te komen tot een gedragen oplossing en ontwerp. En waarin ook de bedrijven hun stem kunnen laten klinken!

In dat kader vindt er dinsdag 2 april van 8u30 tot 10u00 een actorenoverleg plaats dat specifiek gericht is op bedrijven. Waarom is een oplossing essentieel voor jouw bedrijf? Hoe ziet die oplossing eruit volgens jou? Grijp op 2 april dé kans aan om jouw zeg te doen over de Noord-Zuid.

Vanuit VKW Limburg en de betrokken ondernemingsclubs vinden wij het erg belangrijk dat zoveel mogelijk bedrijven inspraak hebben in dit dossier. We lanceren bij deze dan ook een warme oproep om je in te schrijven voor dit overleg.

PRAKTISCH
Actorenoverleg Bedrijven
dinsdag 2 april - 08:30u tot 10:00u
NAC, Pastorijstraat 30 in Houthalen.

Inschrijven kan via deze link.

HIER kan u alle informatie terugvinden

.Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN