TDL IS BESTE WERKGEVER VAN BELGISCHE LOGISTIEK

Leuk Limburgs nieuws vanuit het award-front: de logistieke dienstverlener TDL Group is verkozen tot Logistics Employer Of The Year 2019. Hiermee wordt het HR-beleid van de groep rond Yves Vandeput in de bloemetjes gezet.

De Houthalense logistieke dienstverlener dankt deze overwinning onder andere aan een innovatief loonakkoord, waarbij chauffeurs vergoed worden in functie van hun prestaties. Maar ook andere factoren speelden een rol, zoals de nieuwe CAO, een praktisch arbeidsreglement, een beter onthaal voor nieuwkomers, enzovoort.

HR-verantwoordelijke Leen Claes is uiteraard apetrots op deze overwinning: “HR wint merkelijk aan belang in de logistieke sector. Da’s ook logisch, aangezien gekwalificeerde chauffeurs dun gezaaid zijn. Wij doen er alles aan om onze mensen correct te vergoeden én zo goed mogelijk te begeleiden, zodat ze zich thuis voelen in ons bedrijf. Constructief sociaal overleg en correcte interne communicatie spelen een voorname rol in het kneden van een warme en toekomstgerichte bedrijfscultuur.”

Plezier
CEO Yves Vandeput is dankbaar: “Als Limburgse onderneming is het een hele eer om deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Wij dragen deze bekroning dan ook op aan al onze 800 werknemers voor magazijn, transport en garage. TDL Group wil een organisatie zijn waar betrokken en gemotiveerde mensen veilig en met plezier komen werken. Als logistiek bedrijf combineren we innovatie met de typische sfeer in een warm familiebedrijf, waarin elke medewerker de nodige aandacht krijgt.”

Vanuit de VZW PMHH wensen wij het HR-beleid van de groep en Yves Vandeput een dikke proficiat en nog veel succes in de toekomst.

Bron : MadeinLimburg

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels