Apotheose in het jubileumjaar voor Grafityp

Voor Grafityp is 2020 meer dan alleen een jubileumjaar. Niet alleen viert het bedrijf in 2020 zijn 50-jarig bestaan, het voert ook een complete re-branding uit in al zijn communicatie.

Als apotheose start de nieuwe CEO PATRICK NIJS (56) op 1 maart. Hij komt uit Vasco Group, de groep boven radiatorfabrikant Vasco in Dilsen-Stokkem, waar hij ook CEO was. Nijs begon zijn carrière bij ALZ. Later werd hij CEO van het Nederlandse familiebedrijf MCB International, dat actief is in de metaalsector. 

Na een halve eeuw is Grafityp nog steeds een familiebedrijf. Vandaag zijn de aandelen in handen van vier personen: Herman Bosman, zijn vrouw Rosa en hun dochters Patricia en Brigitte. Beide dochters zijn werkzaam in het bedrijf, maar hebben geen ambitie om het hele bedrijf te leiden. Daarom is vier jaar geleden een externe CEO aangenomen. "Onze wegen gingen eind vorig jaar weer uit elkaar. Het uitzicht van hem en de familie was te ver uit elkaar", legt Patricia Bosman uit. Met Patrick Nijs halen we een nieuwe topman binnen, die in het verleden ook een familiebedrijf leidde. Een echte People manager met ambitie.


Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN