Warme Oproep


Eerst en vooral willen we deze bedrijven bedanken om reeds deel te nemen aan de behoeftepeiling:
  • Sprint Transport
  • Kuka
  • Gehco
Om een nóg breder draagvlak te creëren en een beter zicht te kunnen krijgen op uw behoeftes en uw potentieel aanbod, doen we via deze weg graag nogmaals een warme oproep om deel te nemen aan de behoeftepeiling. Het succes van dit project valt of staat met uw participatie.
Het Park Management op uw bedrijventerrein wil samen met u de mogelijkheden van de deeleconomie verkennen via een behoeftepeiling die peilt naar uw noden en wensen. Uw input zal helpen om het eerder aangekondigde deelplatform op te zetten. Hoe meer we delen, hoe meer CO2 we besparen, maar ook hoe optimaler onze infrastructuur en apparatuur kunnen gebruiken.
De vragenlijst invullen duurt minder dan 5 minuten.
Klik hier om de behoeftepeiling te starten of kopieer volgende link:
https://nl.surveymonkey.com/r/KKFS3DB
Of scan volgende QR-code:


Extra info over het project

Wist je dat de deeleconomie een belangrijke bijdrage kan leveren in het creëren van een circulaire economie en een antwoord kan bieden bij urgente noden zoals we vandaag in extreme mate kennen op vlak van medische apparatuur t.g.v. het Corona virus.
De deeleconomie kan helpen om een extra inkomstenbron aan te boren, maar kan eveneens ervoor zorgen dat u geen grote kapitaalsinvesteringen moet doen bij tijdelijke toenames van noden. Dit levert een hogere winst voor zowel de gebruiker als verhuurder. De ontlener moet geen investering doen, de verhuurder krijgt een extra inkomstenstroom en samen wordt er zo CO2 bespaard door lokaal te delen.

Dit project is een initiatief van Quares, uw lokale parkmanager, en I.Revitalise, de ontwikkelaar van het platform en werd mede mogelijk gemaakt met de steun van Vlaanderen Circulair.Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels