Trimex helpt organisatoren met hun ‘Event Risk Model ‘ in Corona Tijden

Op initiatief van de ‘Alliance Belgian Event Federations’ (ACC, Besa, Becas en Febelux) en in samenwerking met de GEES-experten en de Belgische regering, wordt er gewerkt aan een ‘Event Risk Model’ (ERM). Deze matrix, die ontwikkeld werd voor de Event Industry, moet er voor zorgen dat evenementen in de toekomst op een veilige manier georganiseerd kunnen worden. 

#Ludo Vanstreels van #Trimex (lid van vzw #PMHH) heeft meer dan 30 jaar ervaring in events en risicoanalyses voor evenementen en is zo de ideale partner om de organisatoren van feesten en evenementen te helpen.

Afgelopen zondag hoorde je in ‘De zevende dag’ op één #Zuhal Demir, Vlaams minister van Justitie en Handhaving, Omgeving, Energie en Toerisme en viroloog #Marc Van Ranst spreken over het #‘Event Risk Model’ (ERM). Dit is een risicoanalyse van een nog te organiseren evenement. Indien je potentieel evenement via deze ‘risicoanalyse’ een positief resultaat bekomt, krijg je goedkeuring voor de uitvoering ervan. Bij een negatief resultaat moeten er een aantal aanpassingen in de organisatie van je evenement gebeuren voordat je kan over- gaan tot uitvoering.

Eens de richtlijnen voor het ERM vastliggen, zal de regering dit goedkeuren en publiceren. Een exacte datum is nog niet gekend maar vermoedelijk zal dit tegen eind mei in orde zijn. Dat is het moment dat eventorganisatoren terecht kunnen bij Trimex voor het invullen van het ERM. Het document is verplicht voor de organisatie van elke samenkomst, groot en klein. 

We denken aan de organisatie van een straatfeest, fuif, concert, festival, congres, bedrijfsfeest, Opendeurdag of corporate event. Steeds moet je als organisator een positief Event Risk Model kunnen voorleggen. Daarvoor kies je best voor Trimex. Wij helpen je met de risicoanalyse en het invullen van het ERM. Dankzij onze expertise als preventieadviseur zijn wij je beste partner voor het behalen van een positief resultaat.

Voor meer informatie:

www.trimex.be

info@trimex.be


Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN