Overnemer herdoopt bouw- en onderhoudsbedrijf

Wim Verstraten en Leen 
Wim Verstraten en Leen 

De Bezige Bij, gespecialiseerd in preventief onderhoud en herstelwerkzaamheden in winkel- en kantoorpanden, gaat een nieuwe fase in. De (relatief nieuwe) eigenaar Wim Verstraten lanceert een meteen nieuwe naam: Buildinqs Group (met een Q). Daarnaast breidt de organisatie haar dienstenpakket uit met projectmanagement.

Wim Verstraten en zijn echtgenote namen in november jongstleden klusbedrijf De Bezige Bij over van de familie Stuyck-Boesmans. Intussen heeft het koppel niet stilgezeten. Zo is bijvoorbeeld het aanbod uitgebreid met projectmanagement, waarbij herstellings, renovatie en andere bouwtechnische werken van A tot Z door De Bezige Bij gecoördineerd worden. Of beter: door Buildinqs Group, want dat is de nieuwe naam die zopas werd bekendgemaakt.

“De belangrijkste reden voor de naamswijziging is dat De Bezige Bij niet langer aansluit bij onze ambities”, zegt Wim Verstraten. “Het bedrijf heeft 25 jaar ervaring, wat in deze tijd en deze specifieke sector erg bijzonder is. Tegelijkertijd dekt de naam niet langer de lading. Wij willen ons niet zozeer profileren als een bedrijf voor onderhoud en herstelwerk, maar als een betrokken, betrouwbare en flexibele partner die alle zorgen rondom bedrijfsmatig vastgoed uit handen neemt. Uit de naam Buildinqs Group komt duidelijk naar voor waar wij onze meerwaarde leveren: of het nu gaat om een winkelpand, kantoor of bankgebouw, wij voelen ons overal thuis.”

Toeval of niet, Buildinqs Group werd zeer recentelijk genomineerd voor een Trends Gazelle in de categorie Kleine Bedrijven voor de provincie Limburg. Wim Verstraten: “Uiteraard zijn wij zeer content met deze erkenning. Het is een stimulans om de ingeslagen weg voort te zetten.”

De VZW PMHH wenst Wim en Leen veel succes is deze nieuwe uitdaging.

Bron : MadeinLimburg

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels