START-2-SHARE VERWELKOMT GREENVILLEDeze week werd de integratie afgerond van de Greenville community in het Start2Share B2B deelplatform.

Start2Share is een initiatief van Quares parkmanagement en i.Revitalise om de deeleconomie toegankelijk te maken voor de kmo’s op bedrijvenparken over Vlaanderen.

i.Revitalise stelde reeds een platform ter beschikking aan Greenville als ondersteuning bij het organiseren van de innovatiecluster circulaire economie. Een project dat de steun kreeg van de provincie Limburg, Vlaio en Efro.

Als incubator voor cleantech en circulaire economie in Limburg ondersteunt Greenville vooral start ups en scale ups. Naast kantoren, coworkspaces en vergaderruimtes kunnen bedrijven er ook terecht in LAB2FAB, de test- en productie units op de site. Daar stimuleren ze ondernemers om volop te experimenteren, naar prototypes toe te werken of zelfs een eerste productie op te zetten.

Door de integratie versmelt het aanbod en groeien beide communities uit tot een groter geheel. Hierdoor wordt vraag en aanbod nog beter gecentraliseerd, zullen bedrijven mekaar sneller vinden, kan er meer tractie gecreƫerd worden en blijft de continuiteit gewaarborgd. Op Start2Share delen bedrijven ruimten, materieel, kennis en zelfs personeel met elkaar.

Meer informatie en hoe deel te nemen op www.start-2-share.be

Vraag meer info via Demo

Volg zeker de VZW PMHH via

social media facebook GIF
social media facebook GIFSchrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels