Wij zoeken een hart!!!Beste ondernemer van Centrum-Zuid en Europark

De VZW PMHH is bezorgd om de veiligheid van de mensen op de bedrijventerreinen Centrum Zuid en Europark.

Hartfalen komt voor bij zo’n 30 mensen per dag, 10.000 per jaar. Plots hartfalen kan iedereen overkomen. Ook al zorgt een AED-toestel ervoor dat je overlevingskans met meer dan 70% stijgt, toch zijn er in ons land maar ongeveer 10.000 defibrillatoren te vinden.

België hinkt hierdoor achterop in de verspreiding van AED’s, want dit wil zeggen: één per 1.100 inwoners. Ook onze bedrijventerreinen lopen hierop achter. Enkele bedrijven op het terrein hebben een privaat toestel maar zijn niet altijd beschikbaar. Denk maar aan de uren dat er geen bedrijvigheid is op het terrein.

Wij zouden graag op uw bedrijventerrein verschillende toestellen in het openbaar willen plaatsen zodat we “samen een mensenleven kunnen redden”. Wist u dat het gebruik van een defibrillator binnen de 3 à 4 minuten het grootste effect heeft bij een hartfalen? 

Hoe meer bedrijven deelnemen, hoe meer toestellen er geplaatst kunnen worden.

Wij zijn opzoek naar 2 soorten bedrijven: Bedrijven met een hart en bedrijven met een kloppend Hart.

-          “Bedrijven met een hart”: zijn bedrijven welke mee willen investeren om toestellen te plaatsen op het industrieterrein. De max. prijs bedraagt €395,63(zie overzicht hieronder)

-          “Bedrijven met een kloppend hart”: dit zijn bedrijven die het toestel aan hun bedrijven willen hangen en hierdoor aan snelheid winnen voor hun personeel en bezoekers ter plaatse. Het toestel moet wel vrij toegankelijkzijn (buiten omheining) en er moet stroom voorzien zijn. De max. prijs bedraagt €949,50 (Kandidaten krijgen voorrang bij het indienen van hun deelname en aan de hand van hun ligging).

Beide bedrijven zijn noodzakelijk om dit projectte kunnen uitrollen.

De VZW PMHH investeert mee in dit project en zal de helft van de kosten dragen en het jaarlijks onderhoud op zich nemen.

We willen dit jaar starten met 5 toestellen op Centrum Zuid en 3 toestellen op Europark. Hoe meer bedrijven deelnemen, hoe lager de kostprijs. Indien dit een succesverhaal wordt, wil de VZW PMHH ieder jaar dit project verder uitbreiden.

Wist u dat deze kost ook 100% aftrekbaar is?

Bent u het bedrijf dat mee wil investeren in de veiligheid op uw bedrijventerrein, vul dan dit formulier in.

Vb1: Indien we 5 toestellen willen aankopen op het Centrum Zuid hebben we 5 kloppende harten nodig, die ieder  €949,50 betalen of 1 hart t.b.v. €395,63 en 5 kloppende harten t.b.v. €870,38.

Vb2: Indien we 3 kloppende harten hebben op Europark, betalen deze €949,50 en indien we 3 kloppende harten hebben, betalen deze €712,13 en 3 harten €237,38.

Centrum-Zuid
Centrum-Zuid

Europark
Europark

Prijzen zijn excl. btw

Op onze smartsite vindt u meer gegevens aangaande de toestellen in een verwarmde buitenkast die wij willen aankopen, daar het zeer belangrijk is om een juiste vergelijking te kunnen maken.

Klik hier om meer gegevens.

Wenst u meer informatie neem contact op met de parkmanager Annick.meyers@quares.be of 0477/60.90.02

Wij hopen alvast met u “SAMEN EEN MENSLEVEN TE KUNNEN REDDEN”

Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels

In de kijker

Ja, ik wil

Ja, mijn bedrijf is ook gevestigd in Houthalen-Helchteren en ik wil meteen profiteren van het uitgebreide netwerk, 
genieten van de vele voordelen & 
de voordelige groepsaankopen.

NU LID WORDEN

Of wens je liever eerst nog een persoonlijk gesprek & meer info?

EEN AFSPRAAK MAKEN