Stimuleer jouw kind om zijn/haar technisch talent te ontplooien

4 ondernemers uit Houthalen-Helchteren (met name: Deholi – CleanTechPunt – KUKA – DEMOCO) en PXL STEM Academy hebben de handen in elkaar geslagen. Dit is Flanders Make niet ontgaan.

Een project bestaande uit 4 workshops georganiseerd in de bedrijven, op maat van de deelnemers. De laatste workshop vond afgelopen zaterdag plaats.

DEMOCO Group voegt hieraan toe: “Het is geen geheim dat de Limburgse bouwsector al enige tijd kampt met een tekort aan geschikt personeel. Jaar na jaar is er een daling van de instroom vanuit het onderwijs”, aldus Antal Potocan, algemeen directeur van Deholi.

“We laten hier samen de jeugd proeven van wetenschap en technologie en laten meisjes en jongens zien dat ze met hun technische talenten in tal van sectoren aan de slag kunnen. Ook in de bouw”, voegt Frederik Bijnens, algemeen directeur van Democo nog toe.

Als strategisch onderzoekscentrum voor de Vlaamse maakindustrie zijn ze bij Flanders Make enthousiast dat ze de STEM initiatieven over heel Vlaanderen mogen ondersteunen.
Schrijf u hier in en ontvang GRATIS ons laatste nieuws & de volgende events

Lees vorige berichtenLees hier onze Privacy & Cookies regels