Voordelen lidmaatschap

De vzw PMHH werd opgericht om de economische en maatschappelijke belangen van de bedrijven op het bedrijventerrein Centrum Zuid en Europark te behartigen. Het succes van de vzw PMHH staat of valt dan ook met het enthousiasme van de bedrijven zelf.

Bent u nog geen lid? Vul dan snel onderstaande kandidatuurstelling in.

Ledenstructuur

U bent reeds lid van de ondernemingsclub OCHH en kan lid worden van de VZW Parkmanagement Houthalen-Helchteren of u bent nog geen lid van beide.  U kan een combinatielidmaatschap af sluiten voor de ondernemingsclub OCHH en de vzw Parkmanagement Houthalen-Helchteren.

Als lid bij de VZW Parkmanagement Houthalen-Helchteren kan u beroep doen op volgende voordelen:
  • Instap in de groepsaankopen (groene energie, afvalophaling, consortiumbewaking, kantoorbenodigdheden,… neem voor meer info contact op met uw parkmanager)
  • Informatie over steunmaatregelen, nieuws vanuit de bedrijvenzones, nieuwe initiatieven rond samenwerkingen op de industriezones, werkzaamheden,… via nieuwsbrieven en website
  • Bent u lid en heeft u iets te vertellen (opendeurdag, een winnend award,…), dan neemt uw parkmanager dit graag op in de nieuwsbrief en op de website
  • Jaarlijkse algemene vergadering waar u als ondernemer op de hoogte wordt gebracht over de ontwikkelingen op gemeentelijk niveau en de doorvertaling naar het industrieterrein
  • Instap in Whatsappgroep SAAR omtrent veiligheid op de industriezones (Centrum-Zuid en Europark hebben een aparte whatsappgroep)
  • Naast bovenstaande individuele voordelen werken we vanuit parkmanagement aan gemeenschappelijke belangen, waaronder het vernieuwen en uitbreiden van de signalisatie op de bedrijvenzones alsook het uitwerken van projecten rondom veiligheid.
  • De VZW is de klankbordgroep voor opmerkingen, klachten, belemmeringen vanuit de industriezone. Als ondernemer kan u uw pijnpunten en idee├źn overbrengen aan de raad van bestuur of parkmanager, die dit meeneemt op het trimestrieel gestructureerd overleg met de gemeente Houthalen-Helchteren
Lidmaatschapsbijdrage:

€ 125 + BTW  -  Lidmaatschap VZW Parkmanagement Houthalen-Helchteren, indien u al lid bent van de ondernemingsclub OCHH

€ 260 + BTW -  Lidmaatschap VZW Parkmanagement Houthalen-Helchteren + ondernemersclub OCHH

Download hier het lidmaatschapsformulier

Duurzaam bedrijventerreinmanagement wordt uitgevoerd door Quares, mede dankzij hun schaalgrootte van beheerde gebouwen, kan de VZW gebruik maken van de voordelige raamtarieven op non core faciliteiten met een duurzaam aankoopprogramma. De expertise inzake strategische projecten omtrent energietransitie, materialen, duurzame mobiliteit en infrastructuur zijn in synergie met de afdeling consulting binnen Quares waardoor kennis en uitvoering in praktijk hand in hand gaan.

Wie is OCHH

De Ondernemingsclub Houthalen-Helchteren (OCHH) is uitgegroeid tot het lokale ondernemingsplatform voor het bedrijfsleven van Houthalen-Helchteren. We richten ons tot bedrijven vanaf 5 werknemers die op het grondgebied Houthalen-Helchteren gevestigd zijn. Hiermee willen we benadrukken dat ook de kleinere bedrijven welkom zijn.

De Ondernemingsclub Houthalen-Helchteren richt zich tot alle bedrijven vanaf 5 werknemers, gevestigd in Houthalen-Helchteren. Het jaarlijkse lidmaatschap bedraagt € 135 excl. btw.

Als lid van OCHH geniet je van:

  • GRATIS deelname aan de activiteiten of tegen gunsttarief. Jaarlijks zijn er een vijftal activiteiten gepland.
  • GRATIS het magazine Kunstlaan 16 met hierin o.m. de katern lokaal en het ledennieuws van de 21 ondernemingsclubs in Limburg.